Welkom bij Saneltech bvba!

WAT DOET SANELTECH BVBA?

Saneltech bvba is gespecialiseerd op het gebied van centrale verwarming, sanitair elektriciteit en ventilatie. Ook voor allerlei moderne technieken zoals domotica, zonneboilers, elektrische zonnepanelen,... bent u bij Saneltech bvba aan het juiste adres. Van ruwbouw tot afwerking, alles is tot in de puntjes afgewerkt.  Saneltech bvba kan door zijn diverse kennis, constante bijscholing en ervaring een totaalconcept aanbieden in elektricieit, verwarming, sanitair en ventilatie zodat meerdere aannemers bij nieuwbouw of renovatie niet meer nodig hoeft te zijn. 

Kwaliteit staat centraal bij Saneltech bvba, daarom werkt Saneltech bvba steeds met kwaliteitsproducten en staat ze voor een persoonlijke aanpak!
Saneltech bvba werkt hoofdzakelijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven kan Saneltech bvba de oplossing bieden!

Saneltech bvba verzorgt naast de installatie tevens de keuring, de controle, het onderhoud en de herstelling van de toestellen na plaatsing.

Neem gerust een kijkje op de website en laat u inspireren door de verscheidene referenties.

Indien interesse, biedt Saneltech bvba graag vrijblijvend een offerte aan. Voor dit of voor andere vragen neem telefonisch of per email contact op (zie contactgegevens).